–     O B A V I J E S T –

 

 

PREDMET: Dolazak Predsjednika Republike u Primošten

– obavijest, dostavlja se

Štovani primoštenci,

Dana 19.rujna 2014.(petak) 2014. godine u 12,00 sati planiran je službeni dolazak Ive Josipovića Predsjednika Republike Hrvatske u Primošten.

Povodu obilježavanja jubilarne obljetnice, 60 godina osnivanja i postojanja DVD „PRIMOŠTEN“ Predsjednik Josipović, posjet započinje ispred vatrogasnog doma u Primoštenu (Kamenar 2) gdje će mu dobrodošlicu poželjeti Načelnik Općine Primošten Stipe Petrina i Predsjednik DVD „PRIMOŠTEN“ Josip Jadrijević.

Od vatrogasnog doma povorka će se uputiti u kapitalni projekt nove Zdravstvene stanice u Primoštenu, a nakon toga u višenamjenski objekt polivalentne zgrade „TRN“ u kojoj su smještene uredske prostorije Općine Primošten i prostori„Bucavca“ d.o.o.; Primošten odvodnje „d.o.o.; Dječjih vrtića Općine Primošten DV „Bosiljak“ te prostor čitaonice i knjižnice“Ante Starčević 1912“ kojih je Općina osnivač i 100% vlasnik.

Predsjednik Ivo Josipović bit će nazočan i na planiranoj Svečanoj Skupštini DVD „PRIMOŠTEN“ koja će se održati u kongresnoj dvorani hotela „Zora – Slava“ u Primoštenu s početkom u 13,15 sati.

Po završetku svečane sjednice i prigodne pauze za ručak   u pratnji domaćina Predsjednik Ivo Josipović u 15,30 sati uputit će se prema Rudini – jezgri starog dijela Primoštena.

Svi zajedno znamo da je Primošten poseban u svoj svojoj ljepoti i vrijednostima koje su mu prirodom date i kojima ih svaki dan oplemenjujemo. Stoga Vas ovom prilikom pozivam da zajedno ovaj službeni posjet Predsjednika Republike Hrvatske dodatno uveličamo poželjevši mu tijekom obilaska i šetnje kroz Primošten toplu dobrodošlicu .

S štovanjem!

 

Klasa: 021-06/14-01/1

Ur.broj: 2182/02-01-14-1

Primošten, 17. rujna.2014. godine

 

                                                             NAČELNIK OPĆINE PRIMOŠTEN

                                                                              Stipe Petrina